SMART Board interaktiv skrivtavla

Det nya SMARTA sättet att samarbeta


Tänk på samarbete på ett nytt sätt.

Med SMART Board interaktiv skrivtavla kan du göra dina lektioner/presentationer mer levande. Många vittnar om mer engagerade elever och mötesdeltagare. Du har ljud och bild, kan visa filmer och presentationer från internet och göra anteckningar direkt i din presentation för att sedan spara ner. Om du vill - kan du sedan enkelt maila ut din lektion eller presentation direkt till klassen / dina mötesdeltagare. I mer än 20 år har skolor och företag använt SMART:s produkter för att underlätta sina samarbeten och öka produktiviteten. Det är inte svårt att förstå varför.


Styrkan hos SMART Board ligger i kombinationen av enkelhet och kraftfullhet. Du får enkelheten från en traditionell whiteboardtavla men kraften och de möjligheter som finns med att arbeta med en dator.

SMART Board har touch funktion, så du använder ditt finger för att styra datorns applikationer på skrivtavlan. På så vis blir ditt finger din datormus. Med SMART:s unika tryckigenkänning känner tavlan också av om finger/fingrar eller penna används.


När du vill anteckna på din SMART Board plockar du helt enkelt bara upp en penna från pennfacket och skriver. Allt som du antecknat på SMART Board tavlan under lektionen,mötet, utbildningen eller presentationen kan du enkelt spara på valfri enhet, som USB-minne eller din dator och sedan skicka med e-post till dina elever och kollegor.


Skola, konferensrum eller samlingslokal?
Kontakta oss så får du hjälp med att hitta den lösning som passar just Dig bäst.
Vi anpassar det för Dig och Dina behov!